Dragspelskurs Online


Det här är en internetkurs där du får lära dig grunderna i att spela dragspel och som ger dig ett nytt intresse. Du kommer att upptäcka glädjen med att spela ett instrument. Det är videokurser som allt finns online, sex lektioner per kurs. Dessutom ingår ett notmaterial som du får hemskickat via PostNord. Vill man försöka gå igenom kurserna utan notmaterial så går det också bra. Då bokar man bara en kurs utan bok.


  • Sex lektioner - på ca 15 minuter per lektion (man kan titta på dem om och om igen för att lära sig grundligt)
  • Tre steg - Grundkurs, Fortsättning 1 och Fortsättning 2. (köp en kurs eller hoppa in på vilket steg man vill)
  • Kurserna är utformade både för knappdragspel och pianodragspel. (Du väljer det som passar dig bäst)


Dragspelskurs online & notbok: 410 kr (+ frakt)

Endast onlinekurs: 180 kr

Tillgång till dragspelslektionerna under 4 månader. Du kan också välja en ständig tillgång till videolektionerna mot en kostnad av:


Dragspelskurs online & notbok: 580 kr (+ frakt)


Inloggning till lektionerna kommer normalt per mail inom 24 timmar och böcker via Postnord inom 2-4 arbetsdagar.

För att kunna tillgodogöra sig hela kursen bör man ha ett dragspel som har minst 42 basknappar.

Grundkursen


Vill du börja spela dragspel? Jag har erfarenheten och har tagit fram specialanpassade kurser i dragspel för nybörjare. I denna grundkurs lär du dig de första stegen i hur man spelar dragspel. Jag går igenom tonerna C-C i diskanten och

du lär dig börja spela med båda händerna.

Boka din dragspel kurs idag eller logga in för att komma igång direkt.Fortsättning 1

Första steget från nybörjare till de lite mer avancerade nivån av dragspel. Jag har erfarenheten och har tagit fram specialanpassade kurser för en fortsättning del 1.

I den första fortsättningskursen lär du dej fler toner, att spela växelbas, att även spela moll och septim i basen. Efter denna kan du spela ganska bra med båda händerna.

Fortsättning 2

I kursen Fortsättning 2 applicerar vi och tar med din tidigare kunskap för att kunna ta nästa steg i att lära dig spela dragspeI. I den andra fortsättningskursen lär du dig fler toner, att spela en annan typ av växelbas och lite annat.

Efter denna kan du spela ännu bättre med båda händerna och har lärt dig grunderna till att spela dragspel.

Temakurser i dragspel

Är Temakurser något för dig? Här finns skräddarsydda temakurser för dragspel

Allt ifrån gehör till att jobba på olika tips och trix. Alla temakurserna kostar 240:-/kurs inkl kurshäfte. Fraktkostnad (Postnords portokostnad) tillkommer på alla beställningar. Inloggning till lektionerna kommer normalt per mail inom 24 timmar och böcker och häften via Postnord inom 2-4 arbetsdagar.


Just nu finns kurserna:


Man har tillgång till lektionerna under fyra månader för 285:- eller en ständig tillgång för 450:-.

Specialkurser i dragspel


Nyhet! Jul-special

Med endast tre månader kvar till Jul och så småningom Julgransplundringarna så släpper dragspel.nu en Jul-special. Här går jag lugnt och metodiskt igenom de vanligaste lekarna/danserna och hur man kan spela dem på ett imponerande sätt. Det är en kort kurs med endast en lektion på ca 25 minuter med tillhörande nothäfte.

Midsommar-special

Inför Midsommar, dragspelarnas stora högtid, så har dragspel.nu en Midsommar-special. Här går jag lugnt och metodiskt igenom de vanligaste lekarna/danserna och hur man kan spela dem på ett imponerande sätt. Det är en kort kurs med endast en lektion på ca 25 minuter med tillhörande nothäfte.

Om du vill ha tillgång till någon av kurserna under fyra månader är kostnaden endast 175:- + portokostnad för häftet.

Om du istället vill ha ständig tillgång till kursen så blir kostnaden 360:- + portokostnad för häftet.