Specialkurser


Här finns korta specialkurser med olika korta teman, som t ex Midsommar, Julgransplundring eller något annat som inte behöver någon enorm fördjupning. Kurserna består i regel av en enda lektion med tillhörande nothäfte. Dessa kurser kostar endast 140:-/kurs inkl kurshäfte. Fraktkostnad (Postnords portokostnad) tillkommer på alla beställningar. Inloggning till lektionerna kommer normalt per mail inom 24 timmar och böcker och häften via Postnord inom 2-4 arbetsdagar.

Alla Specialkurserna

Man har tillgång till lektionerna under fyra månader för 140:- eller en ständig tillgång för 310:-.

Specialkurs 1: Midsommar-special

Den första kursen har jag kallat "Midsommarspecial". I den får du lite tips på hur man får till musiken till dansen kring midsommarstången. Jag går igenom de vanligaste lekarna och hur jag tycker att man bör spela dem för att få bäst effekt på festplatsen. Kursen omfattar endast en lektion.

Till den här kursen finns det ett häfte med alla lekarna med både noter och texter.


Specialkurs 2: Jul-special

Den andra kursen har jag kallat "Julspecial". I den får du lite tips på hur man får till musiken till dansen kring julgranen. Jag går igenom de vanligaste lekarna och hur jag tycker att man bör spela dem för att få bäst effekt på Julfesten. Kursen omfattar endast en lektion.

Till den här kursen finns det ett häfte med alla lekarna med både noter och texter.